Stockholms roligaste bilsportsevent 
Upplev bilracing på riktigt! Vi ger dig snabba bilar och kurvig bana. För alla som någon gång har drömt om att få köra på en riktig bilsportbana så är detta ren och skär glädje. Adrenalinkick, tävlingsnerver och ett rasande tempo. Du rattar en bil som är bucklig och ful men hysteriskt rolig att köra. Utmana kompisarna eller kollegorna på svensexan, möhippan eller företagseventet. Garanterat succé!

Förfrågningar eller bokning: Ring 070-798 23 78 eller maila krutcupen@hotmail.se.

Racepaketet
Vi startar med teori, spårval samt säkerhetsgenomgång. Vi fortsätter sedan med att två till tre bilar kör kvalheat med 3 varv per kval. De sex förare med bäst tider går vidare till A- och B-final där 3 bilar startar samtidigt. Först i mål efter 5 varv vinner.
Vi avslutar med prisutdelning samt pokal och pommac till vinnaren.
Lån av hjälm ingår samt overall för den som önskar (vi rekommenderar oömma kläder). Banan ligger i Rimbo, cirka 40 minuter med bil från Stockholm, och det går SL-bussar hit.
Tidsåtgång: cirka 1,5 timme vid 10 personer
Minst antal deltagare: 6 st
Pris: 990 kr / per person

Långloppspaketet
Vi startar med teori, spårval och säkerhetsgenomgång. Vi kör tre bilar samtidigt och ni byter förare hur ofta ni vill men vi rekommenderar att man kör 15-20 minuter per förare beroende på antalet deltagare. Det är 3-4 förare per bil och vi kör totalt i en timme. Det team med flest varv vinner.
Vi avslutar med prisutdelning samt pokal och pommac till vinnarlaget.
Lån av hjälm ingår samt overall för den som önskar (vi rekommenderar oömma kläder). Banan ligger i Rimbo, cirka 40 minuter med bil från Stockholm, och det går SL-bussar hit.
Tidsåtgång: cirka 2 timmar vid 9-12 personer
Minst antal deltagare: 9 st
Pris: 1990 kr / per person

Presentkort / Julklapp
Ge bort årets bästa present eller julklapp - en körupplevelse. Det är den perfekta presenten och den passar såväl tonårssonen som farfar. Eller varför inte utmana svärmor med en upplevelse utöver det vanliga. Vi säljer presentkort till båda paketen ovan.

För att boka, ring Hasse på 070-798 23 78 eller maila krutcupen@hotmail.se.